Frankincense Oleoresin

Frankincense Oleoresin

Tento esenciální olej je znám pod botanickým názvem „Boswellia Carterii", pochází ze Somálska a získává se parní destilací pryskyřice.

1 300 Kč

Cena bez DPH: 1 075 Kč

Kosmetické účinky: Má adstringentní účinky, regeneruje, působí proti vráskám a stárnutí pleti, tonizuje, omlazuje.

Terapeutické účinky: Působí proti nadýmání, hojí pokožku, má močopudný účinek, upravuje menstruační cyklus, usnadňuje vykašlávání a má sedativní účinek.

Účinky na psychiku: Zklidňuje, zpomaluje dýchání, vhodný k použití během meditace.

17 ml

↑ nahoru